ROSTSKYDDA

SÅ ROSTSKYDDAR VI DIN BIL

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder många tjänster för att du alltid ska känna dig trygg och säker med bilen. Kom gärna redan när bilen är relativt ny, så är chansen störst att du får ett hållbart skydd.  Även om bilen har ett par år på nacken är det en god idé att komma till oss.

Detta kan vi erbjuda dig:

Rostskydda

Vi kan hjälpa dig med en variation av rostskydd och rostskyddsmetoder.

Rostskyddsplan

Planerar du att behålla och köra din bil trafiksäkert under många år, helst med bra andrahandsvärde? Vi rekommenderar då vår långsiktiga rostskyddsplan. Kom gärna redan när bilen är relativt ny, så är chansen störst att du får ett hållbart skydd. Även om bilen har ett par år på nacken är det en god idé att komma till oss.
Läs mer »

Komplett behandling

Underredsbehandling för komplett rostskydd. Här gör vi vår kompletta rostskyddsbehandling. Behandlingen tar totalt 48 timmar.
Läs mer »

1,5 årsuppföljning

Vår löpande uppföljningsbehandling bör göras ungefär var 18:e månad. Uppföljningarna är viktiga för bilens långsiktiga rostskydd och minimerar riskerna för att rosten får fäste.
Läs mer »

Mellanbehandling

Har din bil en gång fått vår kompletta behandling, behöver du aldrig göra om ett så pass omfattande rostskyddsprogram. Gör du 1,5-årsuppföljningarna räcker det med en mellanbehandling 4–5 år efter den kompletta för ett långsiktigt och fullgott rostskydd.
Läs mer »

Miljöansvar

Vid rostskyddsbehandling – precis som vid all service av fordon – är det oundvikligt att ämnen släpps ut i luft, mark och vatten. Vår ambition är dock att förbättra vår prestanda i hela produktionskedjan.
Läs mer »

Garanti

Vår metod är så bra och så säker att vi alltid lämnar 2 års garanti. Rostskyddsmetoder har alltid konkurrerat med kvalitet och kundvård. Vi är så säkra på kvaliteten att vi garanterar att behandlingen håller i minst två år!
Läs mer »

Förmånliga priser

Prislista personbilar

• Komplett behandling: 8.300 till 12.600 kr
• 1,5 årsuppföljning: 2.520 kr
• Mellanbehandling: 5.400 – 8.200 kr

Priset avgörs av märke och modell. Kontakta oss för exakt pris på din bil.

Vi har en Vision att ge dig en säker och rostfri bil som håller i längden

Rosttest med fiberoptik

Rost som smyger sig in i balkar, dörrar och trösklar är viktigast att ha under kontroll. När rosten syns är det ofta för sent. Vi vet var rostfällorna finns – och vi har tekniken att se dem också. Med hjälp av fiberoptik kan vi se under skalet och in i alla skrymslen. Optiken är kopplad till en kamera som i sin tur är kopplad till en TV. Du får gärna själv vara med och se hur rosten påverkat din bil.

Kom till oss i tid.

Kom in med din nya bil och öka livslängden, säkerhet och hålla upp värdet på bilen. Har bilen några år på nacken, passa då på att komma in till oss för att åtgärda problemen. Väntar man för länge finns det inte något vi kan göra, dvs att om rosten får gå för långt så kan vi inte hjälpa dig med bilen.