OM OSS

ROSTSKYDDAT SEDAN 1977

EN LÅNG HISTORIA KORT

Efter 40 år i rostskyddsbranschen har vi på Rostskyddsmetoder blivit proffs på att rostskydda och underredsbehandla bilar. Vi vet hur viktigt det är att ha ett riktigt bra skydd. Inte bara för bilens livslängd och andrahandsvärde, utan framför allt för dem som färdas i bilen. Ett bra rostskydd kan till och med rädda liv. Rostskyddsmetoder drivs av Håkan som har jobbat i branschen i 20 år och Timo med över 40 år i branchen. Sammanlagt har vi över 40 års erfarenhet inom rostskydd och rostskyddsbehandligar.

VÄLJ OSS PÅ ROSTSKYDDSMETODER INNAN DET ÄR FÖR SENT

Vår sammanlagda erfarenhet gör oss till ett ganska självklart val, för dig som är rädd om dig på vägarna. Men även för dig som värnar om dina passagerare och din ekonomi. Vi är ledande inom rostbranschen. Vi kan hjälpa dig att förlänga livet på din bil och du kan köra bilen mycket längre eller ha ett bättre andrahandsvärde på bilen om du väljer att sälja den. Kom in till oss innan det är för sent!

Förr eller senare hamnar alla bilar på skroten, eller som här på bilden, en bilkyrkogård i Småland. Genom att sköta sin bil och regelbundet se över rostskyddet är chansen större att det blir senare.

VI PÅ ROSTSKYDDSMETODER

Vi är ett härligt team som tillsammans har över 90 års rostskydds erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med både expertis och erfarenhet med din bil.

Thomas

Konsult

Timo

Ägare

Håkan

Ägare

Vi har de rätta verktygen, låt oss Hjälpa dig